Het leven is een grote uitdagende onderneming!

Na afronding van een HBO studie en aanvullende management opleiding startte Marielle van der Keur haar carriere in de commerciele sector in 1990. Na het helpen opzetten van de verkoop binnendienst bij een gerenommeerde DAF Trucks leverancier kreeg zij de mogelijkheid om in te stappen in een klein hard-en softwarebedrijf. Binnen 4 jaar heeft zij hier diverse promoties gemaakt en is uiteindelijk als Key-Accounmanager overgestapt naar een andere CAD (Computer Aided Design) software-en netwerk leverancier.

Werkzaam in deze organisatie heeft Marielle van der Keur een goede naam verworven bij vele ingenieurs-en architectenburo's. Veelal puur om de manier waarop het relatiebeheer gedaan werd.

Tussentijds heeft zij tevens samen met een partner een buro opgezet voor relatiebemiddeling, want goed relatiebeheer is hier uiteraard ook op van toepassing!

In 1997 kreeg Marielle van der Keur de mogelijkheid haar ondernemersbloed daadwerkelijk zelfstandig uit te gaan voeren en heeft zij samen met een partner 2 kledingzaken in damesmode opgezet, waarop alle facetten van het ondernemersschap duidelijk van toepassing waren! Verkoop, Administratie, Personeelsmanagement, Winkeliersverenigingen, Belastingen en vooral niet te vergeten; communicatie en relatiebeheer.

In de loop van de jaren was het netwerk inmiddels op allerlei gebieden uitgebreid en werd Marielle benaderd om voor een IT bedrijf uit het oosten een nieuwe vestiging in het westen te gaan opzetten. Gezien de ondernemerszin kon er geen "Nee" worden gezegd en koos Marielle opnieuw voor een uitdaging.

Na dit ruim een jaar succesvol te hebben gedaan werd zij opnieuw gevraagd om voor een groot amerikaans softwarebedrijf te komen werken binnen het CRM segment (Customer Relationship Management) en omdat er nog weinig ervaring bij dit soort bedrijven door Marielle was opgedaan koos zij opnieuw voor de uitdaging van een nieuw soort relatiebeheer.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en al binnen 2 jaar was duidelijk dat Marielle toch weer als zelfstandig ondernemer verder wilde. Met grote plannen maar zeker niet onvoorbereid.

Voorbereiding is essentieel, ervaring in verschillende branches minstens net zo. Marielle volgde een heel skala aan trainingen en opleidingen om ervoor te kunnen zorgen een goede basis te kunnen leggen. En durf! Durft u het aan?

Bekijk de pagina "Diensten" en vraag vandaag nog informatie aan!
Wij zijn u graag van dienst!